Slitstarka kläder för trädgårdsarbete

okt
21

Slitstarka kläder för trädgårdsarbete

Som Linda Schilén, författare till boken Genvägar till vacker trädgård, skriver i Expressen, är bra arbetskläder lika viktiga för hobbyodlare som för proffs.

Frågan är om bra arbetskläder till och med är viktigare för hobbyodlaren. En hobby ska ju vara kul. Det är inte meningen att du ska gå fram och tillbaka från trädgården till trädgårdsskjulet för att ständigt hämta ny utrustning. All småutrustning du behöver ska du förvara i ett par bra byxor kompletterat med ett verktygsbälte.

Så var hittar du bra kläder för trädgårdsarbetet? Till exempel hos ITAB Outdoor. De har ett stort sortiment av prisvärda arbets- och fritidsbyxor av hög kvalitet från välkända varumärken. Stryktåliga byxor som samtidigt är luftiga och lediga att röra sig i utan att göra avkall på det praktiska. Gott om fickor och tuffa hällor som klarar av tunga verktygsbälten.

Med rätt kläder har du alla förutsättningar att skapa din drömträdgård. Faktum är att många nog skulle skriva under på att det känns roligare att jobba i trädgården om man har på sig snygga och praktiska kläder. Kom ihåg att tänka långsiktigt, men samtidigt vara öppen för nya idéer som du får under arbetets gång. Din trädgård är till för dig och det är dina behov den ska uppfylla.

About niclas